26 Ocak 2022 Çarşamba

RASTA-DREADLOCKS HAKKINDA sorular



 DREADLOCK(RASTA) NASIL YAPILIR?

MERHABA Dreadlocks,rasta'yı tığ kullanarak yapıyoruz.
Rastaların boyutları saçınızın yoğunluğuna ve sizin isteğinize göre kalın yada ince olabilir.
uzun ve özel bi iş olduğu için yaptırmaya karar verdiğinizde 2 bazense 3-4 gününüzü ayırmanız gerekebilir.15 ile 35 saat gibi uzun vakitler geçiriyoruz birlikte.sabırlı olmalısınız.herkes rastayı farklı yapar tığ yardımı olsada rasta el yapımıdır güzel yapması bizden kullanması sizden...

RASTA BAKIMI NASILDIR?

saçlarınızın diplerini arada bir ayırıp elleriniz arasında yuvarlarsanız.bakım süresini uzatmış olursunuz.Rasta bakım süresi genelde 6 veya 8 ayda bir olabilir.saçlar hiç taranmadığı için uzayan diplerinde sürekli dread halini aldığını görüceksiniz..bakımlı dreadler için senede iki kere diplerini toplatmaya ve düzelttirmeye gelmelisiniz..

RASTA YIKANIR MI?

rastalı saçlarınızı tabi ki de yıkayabilirsiniz.yalnız çok sık yıkamamanız saçların oturmasını minimum bir zamana indirir.en fazla haftada bir olmasını tavsiye ediyorum.ve  doğal sabunlar kullanmalısınız.beş altı ay içinde saçlar tam oturmuş olur.rasta pis değildir ve kokmaz.o kişinin kendi temizliğine bağlıdır.

RASTA İÇİN SAÇ UZUNLUĞU NE KADAR OLMALI?

Rasta için saç uzunluğu en az 5-10 cm olmalı.saçlarınızı rastaladıktan sonra  kısalma olabilir.saçın kısalması saçların kırık olup olmamasına göre değişir.
saça ek rasta kaynakta yapılabilir.kısacık saçlarınızı belinize kadar uzatabilirsiniz.
az saçınız varsa, ek saç ile rastalar ı çoğaltabiliriz.
fotoğraflarda ek saç kullanarak çoğaltma ve uzatma ekli rasta fotoğrafları görebilirsiniz.renkleri tuttuğu zaman sahte ve ya gerçek saç ile ek yapılabiliyor ve kesinlikle belli bile olmuyor:)


RASTANIN GERİ DÖNÜŞÜ YOKTUR.AÇILMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR.BELLİ BİYERE KADAR AÇABİLİRSİNİZ..
RASTA KUAFÖR İŞİ DEĞİLDİR.KUAFÖRÜN TAM TERSİDİR.KUAFÖRDE RASTA YAPTIRILMAZ RASTALARINIZI BOYAYABİLİRSİNİZ.
RASTA 1 KERE YAPILIR.ÖMRÜ SİZ KESENE KADARDIR..
DİĞER SORULARINIZ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ.

   RASTABUS
SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN ARAYIN
SEVGİLER
    tel:
          05414105881
kadıköy istanbul
       ,

15 yorum:

BUSE BALABAN dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

busa hanim ek rasta yıkanır mı? çekildiğinde çıkar mı?

BUSE BALABAN dedi ki...

saçlarınızı yıkayabilirsiniz.kendi saçınız gibi kullanabilirsiniz.dreadlocklarınızınbakımını yaptırdığınız sürece kopma olmaz.

Unknown dedi ki...

Sac diplerine deriye su teması olur mu kafami tam anlami ile yikayabilir miyim ?

Adsız dedi ki...

Zamanla kötü koktuğu hakkında duyumlar alıyorum.bunun hakkında bilgi verir misiniz ?

Adsız dedi ki...

dread lock yaptırmak istiyorum ama şaçlarım kısa, yaptırırsam kısa oldugu için ek rasta şart mı olur?

Adsız dedi ki...

Dreadlock yaptirmak istiyorum ama su soru aklima takildi uzadikca istedigim boyda kestirebilir miyim acaba kesilirse bozulma olur mu

Unknown dedi ki...

Freeform rastalarimi satmak istiyorum :) 74 tane var ve 25cm civarındalar isteyenler yamanbaran9@gmail.com adresinden ulaşabilir

Unknown dedi ki...

Merhaba :) geçici rastalarinizi kanekalon denilen urunlemi yapiyosunuz? Ve acaba sizden bu dreadlocklardan satin alabilirmiyim?

Unknown dedi ki...

Merhaba :) geçici rastalarinizi kanekalon denilen urunlemi yapiyosunuz? Ve acaba sizden bu dreadlocklardan satin alabilirmiyim?

Adsız dedi ki...

merhaba, benim saçlarım 6 cm kadar ama rasta yaptırmak istiyorum. sanırım boyutunu ek kaynak ile ayarlayabiliyorsunuz. tahminen 40 cm olacak şekilde yapılan bir işlemde fiyat ne kadar olur ve kaç gün sürer? istanbulda yaşamıyorum çünkü, ona göre orada yaptırmayı düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

saçımı 10-15 cm uzatıp dreadlock yaptırdıktan sonra ek rasta ile omuzlarıma getirmek mümkün mü ? birde ek rasta olduğu belli olur mu ? yanıtlarsanız sevinirim.

Unknown dedi ki...

Açtırmak istersem kendimiz acabilirmiyiz?

BUSE BALABAN dedi ki...

merhaba rastalarınızı 10 cm veya 20 cm e kadar açabilirsiniz.bizde atölyemizde rastalaşmış saçları açma işlemi yapıyoruz

BUSE BALABAN dedi ki...

rasta saçlarınız düzgün yapılırsa ek olduğu belli olmaz ve kopma olmaz.yalnız bakımlarını en az 6 ayda bir yaptırmanızı öneririm